Yoga

Hold nr. 12 – Yoga

Yoga betyder at forene. Vi arbejder med at skabe balance mellem krop og sind. Yoga handler meget om bevidsthed både på og i kroppen.

Et af de vigtigste værktøjer i yogaen er åndedrættet, som kan hjælpe os til at finde ro, give slip og måske komme længere i de forskellige øvelser.

De handler om at lære sin egen krop og kroppens grænser at kende. Også om at acceptere og være ikkedømmende. Alle mennesker er forskellige, og derfor prøver vi også at undgå at sammenligne os med hinanden i yoga.

Vi starter med opmærksomheds- eller åndedrætsøvelser, dernæst yoga og til sidst afspænding.

Yogaen kan blandt andet gøre dig mere smidig, give dig styrke, stabilitet, indre ro samt gøre dig bedre til at fokusere.

Som tidligere nævnt skaber yoga balance mellem krop og sind. Det er en rejse fra hovedet med de mange tanker, og ned i kroppen. Der skal mod og tålmodighed til at gå på opdagelse i egen krop

Instruktør: Jeanette Kaptain Frederiksen.

Træningsstart: 27/2 2020.

Træningstider: Torsdage 19.00-20.30

Træningssted: Sparkær Skoles – gymnastiksal.

Sæson: 10 træningsgange fra 27/2 2020 – 14/5 2020. (Der er ikke træning torsdag den 19/3, torsdag den 9/4 (skærtorsdag) og torsdag den 7/5. Der bliver træning en lørdag eller en søndag, hvor vejret er til det.

Pris: 300,-

Gratis prøvegange i uge 24 og 25.

Tilmelding til Mona: mona_vistisen@msn.com

Skriv:
Holdnummer
Navn og efternavn
Adresse
Mailadresse
Mobilnummer
Fødselsdag og -år