CrossGym® bootcamp

Hold nr. 06

CrossGym® er et specielt udviklet træningskoncept. Det er for udøvere, der ønsker at komme i god form på den mest effektive måde. Ifølge WHO og Sundhedsstyrelsen er det vigtigt at træne med høj intensitet, og her giver CrossGym® de bedste muligheder for sundhed nu og i fremtiden.

CrossGym® gør dig stærk. Det er funktionel styrke- og konditionstræning med smæk på og højintens træning for hele kroppen. Det er simple, men udfordrende og varierede øvelser, der presser deltagerne på både udholdenhed og styrke.

Aliz Kónya kommer fra Ungarn. Motion og sport har altid været en del af hendes liv. Hun har roet i mange år i Ungarn, og nu roer hun også i hendes fritid i Viborg Roklub. Og hun har også prøvet mange slags fitness, så nu starter hun CrossGym® op efter hendes uddannelse ved DGI. Ud over de forskellige idrætsgrene, hun har erfaring med, er hun uddannet fysiurgisk massør i Ungarn, som giver hende en stærk viden om bevægeapparatet og musklerne.

DGI-uddannelsen har oplært hende i den nyeste træningstrend, og hun bliver sat grundigt ind i principperne, de forskellige øvelser og skadeforebyggelse.

Instruktør: Aliz Kónya.

Træningsstart: 1. september 2021. Da Aliz er sygemeldt på grund af knæoperation, planlægger hun programmet og er med til træning, men øvelserne vises af hendes hjælper Pernille.

Træningstider: Onsdag kl. 18.00 – 19.00.

Træningssted: Sparkær Skoles – gymnastiksal.

Sæson: 01.09.2021 – 30.03.2022.

Pris: 550,00 kr.

Max. antal deltagere på holdet: 15 personer.

Gratis prøvegange i uge 35 og 36.

Tilmelding: Se “Kontakt”

Kontakt: Sanne30 35 10 69 eller sanneholst69@gmail.com