Jumping STRONG

Hold nr. 07 – Jumping STRONG 

Jumping STRONG er et hold med variation, på en Jumping STRONG time vil være opdelt mellem 3 kategorier:

Jumping Fitness: Jumping Fitness er et dynamisk fitnessprogram, som foregår på specielt udviklede jumping® PORFI trampoliner. Jumping Fitness opstod ud fra ideen om at udvikle et træningsprogram, der styrker kroppen, mens du har det sjovt. Kompleksiteten af øvelserne garanterer, at hele kroppen vil blive styrket. Jumping® Fitness er tre gange mere effektivt end jogging, hvilket blandt andet skyldes den konstante tyngdekrafts ændring, hvor mere end 400 muskler bliver spændt og afslappet samtidigt.

Styrke: Vi styrketræner arme, ben, lår (forskellige fra time til time) med hjælpemidler som bolde, elastikker, håndvægte, trampolinen og kroppens egen vægt.

Tabata: Tabatametoden er en form for intervaltræning, hvor man anvender et program på i alt fire minutter, der på grund af den meget høje intensitet er lige så effektivt som 45 minutters normal cardio (for eksempel løb). De fire minutter er fordelt på otte sekvenser af 20 sekunders højintensiv træning efterfulgt af 10 sekunders pause.

PÅ en Jumping STRONG time vil man opleve 2 x 4 minutter med Styrke, og 2 x 4 minutter med TABATA, resten af timen er Jumping Fitness med tempo, forbrænding, god musik, sjov og muskelstyrke.

Instruktør: Anita

Træningsstart: 20. august 2020

Træningstider: Torsdage kl. 17.30 – 18.30

Træningssted: Sparkær Skole – Gymnastiksalen

Sæson: 20.08.2020-25.03.2021. Holdet holder ferie i uge 38 og 39.

Pris: Grundkontingent på 250,00 kr. betales ved sæsonstart. Derefter opkræves 15,00 kr. pr. gang, man deltager. Opkræves til jul og sæsonafslutning.

Gratis prøvegange i uge 34 og 35.

Tilmelding: Starter 8. august 2020 – anitaolesen@outlook.dk

Skriv:
Holdnummer
Navn og efternavn
Adresse
Mailadresse
Mobilnummer
Fødselsdag og -år