Yoga

Hold nr. 05 – Yoga 

Yoga betyder at forene. Vi arbejder med at skabe balance mellem krop og sind. Yoga handler meget om bevidsthed både på og i kroppen.

Et af de vigtigste værktøjer i yogaen er åndedrættet, som kan hjælpe os til at finde ro, give slip og måske komme længere i de forskellige øvelser. Det handler om at lære sin egen krop og kroppens grænser at kende. Også om at acceptere og være ikkedømmende. Alle mennesker er forskellige, og derfor prøver vi også at undgå at sammenligne os med hinanden i yoga.

Vi starter med opmærksomheds- eller åndedrætsøvelser, dernæst yoga og til sidst afspænding. Yogaen kan blandt andet gøre dig mere smidig, give dig styrke, stabilitet, indre ro samt gøre dig bedre til at fokusere.

Som tidligere nævnt skaber yoga balance mellem krop og sind. Det er en rejse fra hovedet med de mange tanker og ned i kroppen. Der skal mod og tålmodighed til at gå på opdagelse i egen krop. Sæsonen er på 10 gange, men kan forlænges hvis der er ønsker om det.

Instruktør: Jeanette Kaptain Frederiksen.

Træningsstart: 6. september 2023

Træningstider: Onsdag 19.15-20.30.

Træningssted: Sparkær IF’s klubhus.

Sæson: 10 træningsgange fra 6/9 2023 – 15/11 2023.

Pris: 350,00

Max. antal deltagere på holdet: 12 personer. Der skal være mindst 5 deltagere!

Tilmelding: Starter lørdag den 12. august 2023 kl. 08.00 via NemTilmeld. Bemærk: Du skal betale ved tilmelding. Fortryder du efter prøvegange, får du pengene tilbage.

Kontakt: Malene: 28 45 06 62 eller malene_wagner@hotmail.com

Skriv:
Holdnummer
Navn og efternavn
Adresse
Mailadresse
Mobilnummer
Fødselsdag og -år