Styrketræning for motionister

Hold nr. 03 – Styrketræning for motionister 

På holdet starter vi med opvarmning, så skal vi have styrketræning og slutter med nedvarmning/udstrækning. Der bliver ikke løb og lignende, så pulsen skal op med styrketræningen. Det handler ikke om, hvor meget personen ved siden af dig kan, men kun om hvad du kan, og hvor meget du har opnået/kan opnå.

Som yderligere inspiration tog Laila i 2019 et DGI kursus omhandlende fascia træning. Fascien, bindevævet, er kroppens lim – ved at strække og blødgøre bindevævet, får vi større bevægelighed, færre smerter og en krop i bedre balance. Dette vil hun tænke ind i de øvelser, hun planlægger for holdet.

I år deltager Laila på et kursus i Move Better, som hjernebaseret træning. Målet med træningen er, at du skal bevæge dig bedre. Bedre bevægelse øger din præstationsevne, holder dig skades fri og fuld af energi. Din krop er et levende billede af de skader du har oplevet og måden du har brugt kroppen på livet igennem. Move Better træning vil genskabe kontakten til de områder af kroppen der ikke arbejder optimalt via fokuseret neurologisk træning – proprioceptiv træning (hud, muskler, led mm) syn og balance. En stor del af træningen vil være inspireret af principper fra det verdenskendte Z-Health Performance koncept.

Instruktør: Laila Serritslev Jespersen

Træningsstart: 7. september 2020

Træningsgange: Uge 37 – 50 i 2020 og i uge 2 – 13 i 2021 (alle uger incl.). Holdet holder ferie i uge 42 og 7.

Træningstider: Mandage kl. 19.00 – 20.00

Træningssted: Sparkær Skole – Gymnastiksalen

Pris: 550,00 kr.

Gratis prøvegange i uge 36 og 37.

Tilmelding: Mona – mona_vistisen@msn.comStarter 8. august 2020,

Skriv:
Holdnummer
Navn og efternavn
Adresse
Mailadresse
Mobilnummer
Fødselsdag og -år