CrossGym®

Hold nr. 04

CrossGym® er et specielt udviklet træningskoncept. Det er for udøvere, der ønsker at komme i god form på den mest effektive måde. Ifølge WHO og Sundhedsstyrelsen er det vigtigt at træne med høj intensitet, og her giver CrossGym® de bedste muligheder for sundhed nu og i fremtiden.

CrossGym® gør dig stærk. Det er funktionel styrke- og konditionstræning med smæk på og højintens træning for hele kroppen. Det er simple, men udfordrende og varierede øvelser, der presser deltagerne på både udholdenhed og styrke.

Aliz Kónya kommer fra Ungarn. Motion og sport har altid været en del af hendes liv. Hun har roet i mange år i Ungarn og nu roer hun også i hendes fritid i Viborg roklub. Og hun har også prøvet mange slags fitness, så nu starter hun CrossGym® op efter hendes uddannelse ved DGI. Ud over de forskellige idrætsgrene hun har erfaring med, er hun uddannet fysiurgisk massør i Ungarn som giver hende en stærk viden om bevægeapparatet og musklerne.

DGI uddannelsen oplærer hende i den nyeste træningstrend og hun bliver sat grundigt ind i principperne, de forskellige øvelser og skadeforebyggelse.

Instruktør: Aliz Kónya.

Træningsstart: 3. december 2019.

Træningstider: Tirsdage kl. 17.00 – 17.50.

Træningssted: Sparkær Skoles – gymnastiksal.

Sæson: 03.12.2019 – 31.03.2020.

Pris: 350,-

Gratis prøvegange i uge 49 og 50.

Tilmelding til Anita: anitaolesen@outlook.dk – Starter 22. august 2019

Skriv:
Holdnummer
Navn og efternavn
Adresse
Mailadresse
Mobilnummer
Fødselsdag og -år